У Львівській області на кордоні з Польщею для легковиків і автобусів змін не буде

12:12 31 серпня 2022 р.

Фото до новини

З 1 вересня і до кінця 2022-го року в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні продовжуються пілотні проєкти, які передбачають зміни в організації руху транспортних засобів.

Рух вантажних транспортних засобів дозволеною максимальною масою понад 7,5 тонни буде здійснюватися через пункти пропуску: «Рава-Руська», «Краківець», «Шегині» і «Ягодин». А пропуск легкових транспортних засобів і пасажирських автобусів у цих пунктах пропуску залишиться без змін. За винятком пункту пропуску «Ягодин», де пропуск легковиків тимчасово не здійснюється. 

Про це повідомив 7 Карпатський прикордонний загін Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, пише Dailylviv.com.

Перетин кордону вантажними транспортними засобами дозволеною максимальною масою до 7,5 тонни з 1 вересня поточного року буде здійснюватися і через пункт пропуску «Угринів», а також ця категорія транспортних засобів, як і раніше, прямуватиме через пункти пропуску «Устилуг», «Грушів» і «Смільниця». Пропуск легкових транспортних засобів і пасажирських автобусів через ці пункти пропуску здійснюватиметься в обох напрямках.

Один із західних пунктів пропуску на кордоні обслуговуватиме лише бензовози

Де ліпше перетинати кордон з легковиками і вантажівками, - начальник ЛОВА

На ПП Краковець-Корчова будуть додаткові смуги для вантажівок, павільйони для митного і паспортного контролів. Коли

Найшвидша митниця: уряд максимально спростив усі митні процедури

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів