Евакуатори у Львові активно забирають автомобілі викладачів і студентів з вулиці Бандери

18:10 2 вересня 2021 р.

Фото до новини

ЛКП «Львівавтодор» звертає увагу водіїв, що на вул. Бандери на ділянці від вул. Ген. Чупринки до вул. Коновальця, яку 23 серпня відкрили для проїзду транспорту, працюють інспектори з паркування для ліквідації порушень та евакуації неправильно припаркованих авто.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv

«Вул. Бандери на ділянці від вул. Ген. Чупринки до вул. Коновальця відкрита для проїзду, обладнана відповідними дорожніми знаками, які дають можливість ідентифікувати велосипедну доріжку, і показують, де заборонені місця зупинки транспортних засобів. Конкретно на велодоріжках, згідно з правилами дорожнього руху, зупинки і стоянки транспортних засобів заборонені. А несумлінні водії, порушуючи правила дорожнього руху, паркуються в місцях, де заборонено паркування, зупинка і стоянка. Вчора відповідні служби міста проводили евакуацію авто саме злісних порушників правил дорожнього руху.

Закликаю усіх учасників дорожнього руху дотримуватись правил дорожнього руху саме на цій ділянці. Ми розуміємо, що почався навчальний рік. Вулиця Бандери – активна вулиця, сюди приїжджає багато працівників, студентів, які б хотіли під’їхати безпосередньо до місць навчання. Можливо, вони хочуть заїхати прямо в корпус. Не вийде. Дотримуймось правил дорожнього руху і все буде гаразд», - наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Нагадаємо, саме на цій вулиці розташований Національний університет "Львівська політехніка".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів