У Львові до 24 серпня відкриють одну вулицю і частину іншої

10:39 16 серпня 2021 р.

Фото до новини

До Дня Незалежності України у Львові планують відкрити оновлену вулицю Богдана Хмельницького та частину вулиці Степана Бандери.

Під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» міський голова Львова Андрій Садовий розповів про те, які відремонтовані вулиці мають відкрити до Дня Незалежності. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«До Дня Незалежності України у Львові планують відкрити оновлену вулицю Богдана Хмельницького та частину вулиці Степана Бандери. На вул. Богдана Хмельницького закінчують основні роботи, залишилось кілька дрібниць, тому до 24 серпня дорога буде повністю відкрита для проїзду. Зазначу, що там обрано зовсім інший підхід до будівництва доріг.

Якщо говорити про вулицю Степана Бандери, то ми плануємо за тиждень відкрити ділянку від вул. Чупринки до вул. Коновальця. До кінця року ми ще будемо робити реконструкцію площі, що є між вул. Чупринки і вул. Бандери. Там маємо реалізувати дуже класний проєкт. Загалом основний, важкий етап в ремонті вулиці Бандери ми пройшли: замінили всі комунікації, всі мережі. Зараз будемо проводити брукування, вимощення хідників, велодоріжок. Всю дорогу маємо завершити також до кінця року», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів