Дугін пропонував ФСБ вбити доньку заради емпатії Путіна, - інсайдер

10:13 22 серпня 2022 р.

Фото до новини

Загибель чи імітація теракту: увечері 20 серпня загинула Дарія Дугіна дочка ідеолога російського фашизму Алєксандра Дугіна.

ТК Генерал СВР, який часто оприлюднює несподівану інсайдерську інформацію, що згодом одержує підтвердження, оприлюднив нову майже біблійну версію загибелі доньки Дугіна, пише Dailylviv.com.

"Ми маємо інформацію, з подробицями про загибель Дар'ї, справжність якої не викликає у нас жодних сумнівів. Більше того, впевнені, що у багатьох із тих, хто знає особисто Алєксандра Дугіна, наш матеріал лише підтвердить припущення, - пише Генерал СВР. - Близько місяця тому Алєксандр Дугін мав очну розмову зі своїм добрим знайомим генералом ФСБ, і ця розмова передбачено була генералом записаною.

Під час спілкування Дугін журиться про "неправильний шлях", який обрало російське керівництво у проведенні спеціальної військової операції, про недостатні заходи, про відсутність рішучості у Путіна "вести справжню, велику війну до повного розгрому ворога" і т.д. Дугін почав з того, що ідеологія без готовності автора йти на великі жертви, - лише утопія. Дугін сказав, що багато думав про те, чому так, що утримує Путіна від "рішучих дій" і як це можна виправити. Далі, Алєксандр розповів випадок, який стався з ним під час прогулянки. Прогулюючись вулицями у роздумах, як допомогти президенту "врятувати країну від падіння у прірву" і дати імпульс Путіну переосмислити ситуацію та спонукати його до рішучих дій, Дугін побачив чорно-біле кошеня, яке сиділо у когось на подвір'ї на паркані і, побачивши Алєксандр, втекло". Пройшовши ще сто п'ятдесят метрів Дугін побачив дуже подібне кошеня - тільки мертве. І тоді, на думку Дугіна, він зрозумів, що це - знак долі. Дугін - нікчемна людина, якщо не готова пожертвувати заради торжества своїх ідей найдорожчим, що має. 

Дугін сам запропонував принести в жертву свою дочку, чим викликав нерозуміння співрозмовника. Але Алєксандр говорив досить яскраво і переконливо. Це він особисто сказав генералу про те, що у Путіна теж доньки, і смерть його (Дугіна) дочки від рук "західних спецслужб" Путін сприйме як особисту трагедію і горе, і в цей момент настане перелом у його свідомості. Нібито Путін має зрозуміти , що ворог бачить слабкість, що ворог ні перед чим не зупиниться і наступними можуть бути доньки президента, тому ворога треба знищувати на полі бою і вирвати перемогу. Запис розмови було передано безпосередньо секретареві ради безпеки рф Ніколаю Патрушеву, після чого до нього викликали згаданого вище генерала. Через кілька днів відбулася ще одна розмова генерала з Дугіним, яку вже записували співробітники ФСБ, і в цій розмові Дугін, без сумніву, підтвердив свою пропозицію і рішучість. 

Генерал запропонував Дугіну зробити підробку, організувати нібито вбивство дочки Дугіна, а насправді вивести Дар'ю, підклавши спотворений до невпізнанності труп сторонньої жінки, але Дугін рішуче відкинув цю пропозицію, сказавши, що, якщо розкриється правда, то це буде катастрофа для всіх. Згодом з Алєксандр зв'язувалися ще мінімум двічі, і він підтверджував свою рішучість. Замах готувався силами ФСБ і зайняв два тижні. Дата була обрана не випадково, і цю подію вже справді піднесли Путіну як помсту "західних кураторів Навального за його невдале отруєння", що, звичайно, повне марення, але на президента подіяло і досить вражаюче. Сам Дугін не знав ані деталей замаху, ані термінів, це був своєрідний "сюрприз". Які наслідки будуть у цього гучного вбивства - побачимо вже найближчим часом. Ось тільки такі жертви зазвичай марні, емпатія президента Дугіним сильно переоцінена".

Нагадаємо, що після загибелі доньки Алєксандр Дугін зліг у лікарню. З погляду людської моралі Дугін навряд чи готовий був повторити вчинок біблійного Авраама, який приніс у жертву Богу свого сина Ісаака. Тим паче, що не Путін, а великі гроші і марнославство є земними богами Дугіна, про що давно публічно говорила дисидентка Валерія Новодворська.

У соціальних мережах поширилася інформація про "російських партизанів", які нібито підірвали доньку Дугіна - "молоду зірку російського нацизму", за висловом публіциста Алєксандра Невзорова, і обіцяють надалі знищувати також інших реалізаторів ідей російського фашизму. 

Тим часом більшість незалежних експертів роблять висновок, що підрив автомобіля маргіналки Дугіної у Підмосков'ї – це акція російських спецслужб, спрямована на мобілізацію власного населення і дискредитацію України в очах західних партнерів. Особливо - напередодні 24 серпня, коли Україна відзначатиме День Незалежності.

Російські олігархи вбивають дружин, дітей і вчиняють дивні самогубства

У Росії знайшли повішеним високопосадовця Газпрому

Російський мільйонер, який заробляв на газі, убив сокирою дружину і доньку, а потім - себе

Путіна отруять, підірвуть або застрелять - ексагент DGSE

Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок: російська еліта розглядає можливість відсторонення Путіна

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів