Десантники зі Львова підтвердили, що на 32-й блокпост доставили воду та їжу, – журналіст

00:40 27 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Піліпей ZIK/EPA/UPG

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов заявив наприкінці 26 жовтня: «Утім, ця доставка води не скасовує того факту, що треба приймати радикальне рішення по обстановці в районі Сміливого – ситуація потребує вирішення. Причому без зволікань».

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив наприкінці 26 жовтня:

«Так! Вода і їжа доставлені на 32-й блок-пост під Сміливим. Це чиста правда – підтверджено 80-ю (окремою аеромобільною зі Львова. – «ЩЛ»)  бригадою з блок-посту! 

Відмінна новина. Так що інформація абсолютно достовірна. Було приємно першу підтверджуючу інформацію про це отримати від міністра оборони Степана Півторака, який усі ці дні був на прямому зв'язку з бійцями й з командиром блок-посту.

Бійцям видали кожному по 5 літрів води. Плюс великий запас води зберігається в штабі. 

Дуже добре! Так що підтверджую, що цього разу заява Верховного Головнокомандувача абсолютно достовірна.

Утім, ця доставка води не скасовує того факту, що треба приймати радикальне рішення по обстановці в районі Сміливого – ситуація потребує вирішення. Причому без зволікань». 

Юрій Бутусов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», волонтер Діана Макарова повідомляла, що на 32-му блокпосту на Луганщині оточені терористами 50 десантників зі Львова, військовий кореспондент телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко писав, що навколо 32-го блокпосту на Луганщині – близько півтора десятка поранених, речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко обіцяв, що 32-му блокпосту допоможуть «у разі необхідності», а також заявляв, що 32-й блокпост оточено не повністю, в п’ятницю терористи всупереч домовленостям не пропустили допомогу на 32-й блокпост, заступник керівника Інфоцентру РНБО Володимир Польовий анонсував 26 жовтня, що сили АТО готують операцію з деблокування 32-го блокпосту поблизу Смілого на Луганщині, Президент, його радник і міноборони запевнили в неділю, що десантникам зі Львова завезли провіант на 32 блокпост, а керівник прес-центру АТО Вячеслав Селезньов повідомив: «Машини з провіантом пройшли на блокпост з боєм, але без втрат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів