Президент, його радник і міноборони запевняють – десантникам зі Львова завезли провіант на 32 блокпост (відео)

22:05 26 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Керівник прес-центру АТО Вячеслав Селезньов повідомив у неділю: «Машини з провіантом пройшли на блокпост з боєм, але без втрат».


Відео: ТСН

На блокпост №32 неподалік Смілого Луганської області прибув сьогодні, 26 жовтня армійський «КрАЗ» із водою та їжею. Про це повідомили в неділю одразу кілька джерел.

Зокрема, на сторінці Президента України Петра Порошенка в інтернет-мережі «Twitter» стисло повідомили: «На 32-й блокпост доставлено воду та їжу».

Своєю чергою, на сторінці Міністерства оборони України в інтернет-мережі «Twitter» розповіли: «Підрозділи #АТО доставили в район блокпоста № 32 (н.п. Сміле Луганської області) воду та продукти харчування. Ситуація поступово стабілізується».

Натомість радник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив, що мав телефонні розмови з президентом та міністром, і вони підтвердили йому прибуття машини та пообіцяли направити ще не одну. Відтак наведемо його повідомлення дослівно:

«Информация по 32му блокпосту. Прошу расшарить.

1) Первый позвонил (кхммммм, добрый вечер Петр Алексеевич!) и рассказал о том, что 30 минут назад КрАЗ ВСУ дошел до блокпоста. Вода и продовольствие.

2) Министр обороны информацию подтвердил, голос напряженный – работают по данному вопросу дальше, это не единственная машина.

Можете язвить, можете орать, можете хамить. Но для меня это показательный факт – я реально вижу то, что ситуация под контролем первых.

UPD 20:43 26/10/2014 – информация подтверждена с блокпоста, КрАЗ разгружается сейчас».

Про це повідомляється в неділю на сторінці Юрія Бірюкова в інтернет-мережі «Facebook». Нарешті, керівник прес-центру АТО Вячеслав Селезньов розповів інтернет-виданню «Українській правді», що машини з провіантом пройшли на блокпост з боєм, але без втрат.

Як інформував «ЩЛ», волонтер Діана Макарова повідомляла, що на 32-му блокпосту на Луганщині оточені терористами 50 десантників зі Львова, військовий кореспондент телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко писав, що навколо 32-го блокпосту на Луганщині – близько півтора десятка поранених, речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко обіцяв, що 32-му блокпосту допоможуть «у разі необхідності», а також заявляв, що 32-й блокпост оточено не повністю й що «наші підрозділи повністю забезпечені і водою, і харчуванням, і боєприпасами», терористи всупереч домовленостям не пропустили допомогу на 32-й блокпост, заступник керівника Інфоцентру РНБО Володимир Польовий запевнив у неділю, що сили АТО готують операцію з деблокування 32-го блокпосту поблизу Смілого на Луганщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів