Брата суперника Усика зарізали вночі біля бару в Манчестері

11:50 24 серпня 2022 р.

Фото до новини

Останній боксерський бій, який подивився двоюрідний брат Тайсона Ф'юрі, був поєдинок, в якому Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа.

Чемпіон світу з боксу за версією WBC Тайсон Ф'юрі розповів у соціальних мережах про те, що його двоюрідний брат 31-річний Ріко Бертон помер після ножового поранення у шию, одержаного біля бару близько 3 години ночі в неділю після того, як він подивився переможний для українця бій важковаговиків Олександра Усика і Ентоні Джошуа. 

Про це повідомляє Daily Mail, пише Dailylviv.com.

Разом з Бертоном також був поранений 17-річний хлопець, який у Королівській лікарні Манчестера залишається у важкому стані, але його життю нічого не загрожує.

Поліція заарештувала двох чоловіків, 21 і 20 років, у зв'язку з цим нападом. Обоє перебувають під вартою. 

Поліція заявила, що цей напад був «безглуздим», «спонтанним» і «незапланованим».

Раніше Ріко Бертон тренувався в одній з академій боксу в Манчестері.

Олександр Усик, перемігши минулої неділі Ентоні Джошуа, має пояси чемпіона світу у надважкій категорії за версіями WBA, WBO, IBF і IBO і хоче провести об'єднавчий бій з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі, щоб визначити абсолютного чемпіона світу-важковаговика. 

За повідомленням Daily Mail, сторони вже почали обговорювати організацію такого поєдинку, що може відбутися 17 грудня цього року - перед фіналом чемпіонату світу з футболу 2022 в Катарі.

Місце проведення бою - столиця Саудівської Аравії - Ер-Ріяд. Загальний гонорарний фонд - 125 мільйонів фунтів.

dailylviv.com

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів