Ударив ножем у груди: батька затримали за замах на вбивство сина

13:34 20 квітня 2021 р.

Фото до новини

Поліцейські повідомили мешканцю Стрия про підозру в замаху на вбивство свого сина. Як встановили правоохоронці, 52-річний чоловік завдав своєму сину удару ножем, спричинивши наскрізне ушкодження легені та перикарду.

За скоєне йому загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.

19 квітня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків однієї із стрийських лікарень про пацієнта, госпіталізованого у реанімаційне відділення з діагнозом, зокрема, «ножове поранення у ділянку грудей».

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 22-річний мешканець райцентру.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний батько госпіталізованого чоловіка, також житель Стрия віком 52 роки. Вночі, близько 4.45 між чоловіками виник конфлікт, під час якого батько завдав синові удару ножем у ділянку грудей, спричинивши тілесні ушкодження, зокрема, наскрізне ушкодження легені та перикарду.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів