Ударив ножем у Львові - спіймала поліція у Новоград-Волинському

12:43 15 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Поліцейські Львівщини спільно із колегами з Рівненщини затримали іноземця, причетного до нанесення ножового поранення львів’янину. За скоєне 36-річному зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

14 жовтня, близько 21.30, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Фурманській у Львові виявлено чоловіка з ножовим пораненням. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції Львівського районного відділу поліції №1, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. За цією адресою правоохоронці виявили пораненого чоловіка та встановили його особу - ним виявися 39-річний львів’янин.

Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com

Також встановлено, що того вечора потерпілий прийшов у гості. Під час розпивання спиртних напоїв у нього виник конфлікт з ще одним гостем, у ході якого зловмисник завдав йому удар ножем та втік. Потерпілого госпіталізовано у реанімаційне відділення.

Як встановили правоохоронці , до скоєння правопорушення причетний 36-річний іноземець, який тимчасово проживав у Львові. Орієнтування були надіслані у всі територіальні підрозділи поліції Львівщини, а також інших областей. Проведеними спільно з поліцейськими Рівненщини заходами було встановлено, що зловмисник встиг переїхати з Львівської області на Житомирщину. Близько 2 години ночі його було затримано на вокзалі міста Новоград-Волинський у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.Досудове розслідування триває.

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата

 

Вчора вдарив ножем і втік - сьогодні затримала поліція

Ударив ножем у груди: батька затримали за замах на вбивство сина

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів