Дивіться опівночі чемпіонський бій Усика

21:42 20 серпня 2022 р.

Фото до новини

Поєдинок Усик — Джошуа відбудеться на арені Jeddah Super Dome в місті Джидда (Саудівська Аравія), яка вміщує близько 40 тисяч глядачів.

У суботу, 20 серпня, відбудеться чемпіонський бій-реванш Олександр Усик (19–0, 13 КО) - Ентоні Джошуа (24–2, 22 КО), пише Dailylviv.com.

У вересні 2021 року український боксер Олександр Усик у своєму третьому загалом бою у надважкій вазі переміг чемпіона світу за чотирма версіями IBF, WBO, WBA, IBO британця Ентоні Джошуа, відібравши у нього всі чотири пояси. У професійному боксі абсолютним чемпіоном світу вважається боксер, який володіє чемпіонськими поясами чотирьох головних організацій — WBA, WBC, IBF, WBO. Усик після перемоги над Джошуа виграв три з них. Пояс WBC належить боксеру Тайсону Ф'юрі.

Букмекери вважають, що коефіцієнт на сьогоднішню перемогу Усика — 1,5, Джошуа — 2,5. Нічия — 17.

Гонорари між боксерами від нинішнього буде поділено порівну — призовий фонд становить близько 40 млн доларів.

На вчорашньому зважуванні Усик виявився значно легшим за претендента: британець важить 110,9 кг, а українець — 100,1 кг.

Поєдинок Усик — Джошуа відбудеться на арені Jeddah Super Dome в місті Джидда (Саудівська Аравія), яка вміщує близько 40 тисяч глядачів.  

Перегляд бою-реваншу буде безкоштовним для українських вболівальників. Олександр Усик за власні кошти викупив права на трансляцію реваншу з Ентоні Джошуа. Транслюватимуть бій на платформі Megogo й інтерактивному каналі "Megogo Гонг", на регіональних каналах "Суспільного", на каналі "2+2".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів