Аспірант Львівського університету Олександр Усик захистив титул інтерконтинентального чемпіона (відео)

23:10 29 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gordonua.com

Українець здобув восьму поспіль перемогу на професійному рингу.

У київському Палаці спорту завершився бій за титул Інтерконтинентального чемпіона WBO в першій важкій вазі (до 90,7 кг), в якому українець Олександр Усик захистив свій титул в поєдинку з Джонні Мюллером з ПАР. Бій завершився достроково, наприкінці 3-го раунду.

Таким чином, Усик здобув 8-ю поспіль перемогу у восьми проведених боях на професійному рингу. Всі перемоги були здобуті достроково.

Усик вже в першому раунді позначив свою перевагу, завдавши кілька точних ударів. Разом з тим, він не дозволяв супернику атакувати себе. Другий раунд також приніс чимало влучних ударів з боку українця, в той час як суперник лише одного разу відповів правим зустрічним ударом.

А в третьому раунді, за 40 секунд до кінця, Усик перший раз відправив суперника в нокдаун. За 23 секунди до кінця раунду Мюллер ще раз опинився в нокдауні, а за п’ять секунд до кінця, коли українець продовжував методичне побиття суперника, рефері в ринзі припинив бій.

Другим центральним боєм вечора компанії братів Кличків «К2 Promotions» став поєдинок Дениса Беринчика. Срібний призер Олімпійський ігор-2012 в Лондоні і чемпіонату світу-2011 проводив дебютний бій на професійному ринзі проти досвідченого професіонала Таріка Мадні з Бельгії (19-8-1, 1 КОs) і виграв достроково за підсумками четвертого раунду.

Берінчик мав повну перевагу над суперником, постійно атакував, завдав небезпечні удари. А в перерві, перед початком п’ятого раунду з'ясувалося, що у Мадні зламано перенісся. Бій був миттєво припинений.

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, в інформаційній агенції УНІАН. Натомість на сторінці «Усик Олександр Олександрович» у Вікіпедії зокрема інформують:

«Олекса́ндр Олекса́ндрович У́сик (нар. 17 січня 1987, Сімферополь, Українська РСР)  український професіональний боксер. Інтерконтинентальний чемпіон у першій важкій вазі за версією WBO, олімпійський чемпіон (2012), чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту України. (...) Батьки родом з півночі України – мати народилася в Чернігівській області (село Риботин Коропського району), а батько родом із Сумської області. Закінчив Львівський державний університет фізичної культури. Аспірант Львівського державного університету фізичної культури».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів