2000 бронежилетів зі Львова для військових з шести міст

16:13 29 листопада 2022 р.

Фото до новини

Львівський оборонний кластер передав Національній гвардії України ще одну партію бронежилетів.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Йдеться про 2 тисячі одиниць захисної амуніції для військових зі Львова, Ужгорода, Рівного, Луцька, Чернівців та Хмельницького, які зараз захищають нашу країну на передовій.

Це бронежилети четвертого класу захисту, що відповідають усім державним вимогам та стандартам.

Зараз держава вже на 80% забезпечила потреби у бронежилетах для захисників, тож у Львівському оборонному кластері намагаються допомогти саме тим військовим частинам, де така потреба ще залишилася.

«Ці бронежилети – це так звані плитоноски, основне завдання яких – захистити летальну зону, залишаючи всі переваги мобільного бронежилету. Тобто їх зручно носити, і вони максимально захищають від куль та уламків», - наголосив Максим Плєхов, голова правління Львівського оборонного кластера.

Раніше Львівський оборонний кластер спільно з КУ Інститут міста виготовили й передали 85 тисяч бронежилетів 4-го класу захисту для захисників України. Міністерство оборони визначило Львівський оборонний кластер основним координатором волонтерського руху з виробництва бронежилетів на час війни. Щодня у виробництві задіяно близько тисячі людей.

"Від початку повномасштабної війни кластер виготовив та передав нашим захисникам і захисницям уже понад 85 тисяч бронежилетів – абсолютно безкоштовно. Усі засоби захисту сертифіковані, відповідають стандартам Міністерства оборони України та мають четвертий клас захисту, - написав у ТК начальник ЛОВА Максим Козицький. - Дякуємо, що довірились та релокували підприємство у нашу область. Дякую за добрі серця та щире бажання допомагати голові правління ЛОК Максиму Плєхову, співзасновникам Івану Лиховіду, Богданові Яринку, Дмитру Шульмейстеру, Назарію Демчишаку, а також усім, хто залучений до роботи цього підприємства". 

На Львівщині за підроблені пластини для бронежилетів шахрай сяде у в'язницю

У Львові виготовили бронежилети: 500 уже повезли на Схід

Епіцентр покарав компанію, яка постачала крадені бронежилети

До Львова з Чикаго прибули 3 тисячі бронежилетів 4 рівня захисту

У Львові запустили серійне виробництво дитячих бронежилетів та шоломів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів