Львів’янин Павло Кордіяка виборюватиме у США титул найсильнішої людини світу

13:56 10 квітня 2023 р.

Фото до новини

Наступного тижня львівський силач Павло Кордіяка розпочне боротьбу за титул найсильнішої людини світу. Змагання відбудуться у США.

Про це він розповів під час зустрічі з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким та керівником управління молоді та спорту Романом Хім’яком, інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Павло вирушить у США 15 квітня. Самі змагання відбудуться упродовж 19-23 квітня.

Як зазначили організатори, змагання «Найсильніша людина світу» покликане підштовхнути стронгменів до їхніх абсолютних меж, кидаючи виклик не лише їхній фізичній силі, але й спритності та психологічній стійкості.

«З України там буде троє представників. Це - Олексій Новіков, Павло Кордіяка і Павло Наконечний, який також розпочинав свій спортивний шлях на Львівщині», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Нагадаємо, нещодавно Павло Кордіяка виборов титул найсильнішої людини Європи на змаганнях в англійському Лідсі. Другу сходинку п’єдесталу виборов також представник України Олексій Новіков. З перемогою на міжнародному турнірі представника Львівщини привітав начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Льв’яни здобули всі золоті нагороди чемпіонату України зі стронгмену

Патрульні вибороли у Львові Кубок МВС зі стронгмену

Львів’янин і киянин – найсильніші в центральній Європі

У Львові встановлять рекорд з перетягування трамваїв «Електрон»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів