Льв’яни здобули всі золоті нагороди чемпіонату України зі стронгмену

15:10 1 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Києві відбувся офіційний чемпіонат України зі стронгмену, в якому взяли участь 60 спортсменів із 15-ти міст.

Про це повідомили в середу, 1 травня, в прес-службі Львівської міськради. Президент федерації стронгмену України Сергій Конюшок розповів: «У столиці пройшли ключові змагання сезону зі стронгмену – спорту, який ще 15 років тому став відомим завдяки найсильнішій людині планети Василю Вірастюку, а вже сьогодні – є візитною карткою Львова. Турнір відбувався у трьох категоріях – до 95 кг, до 110 кг та 110+».

«Перенесення велетенського коромисла, підйом колоди, підйом гантелі та, навіть, кантування гігантської покришки не стали перешкодою для львів’ян. Розпочав переможну ходу Микола Василюк, який впевнено обійшов своїх суперників і за підсумками очолив турнірну таблицю», – поінформував також Сергій Конюшок.

«Підхопивши ініціативу у вищій ваговій категорії, Юрій Огоновський здобув перемогу в чотирьох вправах із п’яти, що забезпечило йому не лише чемпіонство у загальному заліку, а й виконання нормативу «майстер спорту України», – повідомив також президент федерації стронгмену України.

Сергій Конюшок також зазначив: «Перемогою стало безперечне лідерство у надважкій ваговій категорії Павла Кордіяки, який підняв над головою кубок чемпіона України, тим самим у загальному командному заліку не залишивши шансів таким відомим збірним Києва, Чернівців, Вінниці, Сумщини та Кривого Рогу. Минулого року збірна Києва здобула всі титули в році і ця зміна – чудовий приклад прагнення вдосконалюватись, вміння працювати над собою та викладатись на всі сто. Я задоволений результатами атлетів, оскільки осередки Києва та Львова підсилюють та мотивують одне одного, а це дає нагоду готувати найкращих атлетів на міжнародну арену»

«Непроста боротьба, але результат сам говорить за себе. І справжнім знаком оклику можна назвати бронзу та вольовий виступ Володимира Климка, який завоював четверту медаль для Львова, тим самим показавши високу підготовку всіх атлетів у нашому місті», – зауважив очільник Львівської федерації стронгмену Володимир Рекша.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів