Львів’янин і киянин – найсильніші в центральній Європі

16:15 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У польському місті Вейхерово Польща відбувся парний чемпіонат центральної Європи зі стронгмену, де українська команда здобула чемпіонство.

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Львів’янин, Юрій Огоновський і киянин, Олексій Новіков цими вихідними сколихнули богатирів зі всього світу перемогою над потужними збірними Німеччини, Чехії та навіть Польщі, яка добре відома своїми виступами ще з часів Маріуша Пудзяновського. Він, до слова, був головним суддею змагань».

«Шість надскладних вправ – тяга вантажівки, завантаження велетенських конструкцій, підйом вісі акселя над головою, перенесення каруселі з глядачами та метання металевої кулі – все це передбачало зручний та затишний виступ для команд, які в сумі загальної ваги двох атлетів перевищували 300 кілограмів. На чужому майданчику в неймовірну зливу найлегша збірна – наші хлопці, які на двох склали не повних 240 кілограмів – вже зі самого початку закріпились за лідерами змагань, а після третьої вправи і зовсім перевершили суперників у кожній дисципліні, здобувши вольову та карколомну перемогу з відривом у 2 залікових пункти від срібних нагород турніру», – поінформували також у міськраді.

Юрій Огоновський розповів: «Ми віддали всі сили щоб вкотре продемонструвати, що стронгмен, тобто, спорт справжніх богатирів, в Україні на дуже високому рівні. Цьому заслуга лише воля та ентузіазм самих атлетів, оскільки, підтримувати талановитих спортсменів в нашій країні не модно і, майже, нікому не потрібно. Мій напарник і капітан нашої команди, Олексій Новіков, до слова, вже наступного року представлятиме жовто-синій стяг на найпрестижнішому професійному турнірі світу, тому, впевнений, наша перемога цього вікенду лише гучне нагадування про те, що ми найсильніші».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів