У Львові встановлять рекорд з перетягування трамваїв «Електрон»

13:05 20 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 23 серпня 2019 року, о 10.00 напроти Львівського залізничного вокзалу на вулиці Чернівецькій у Львові розпочнеться спроба встановлення рекорду України з перетягування трамваїв концерну «Електрон».

Про це повідомили у вівторок, 20 серпня, у Львівській міськраді. У Федерації стронгмену України розповіли: «Встановити рекорд України спробують атлети «Федерації стронгмену України» – чемпіон та рекордсмен світу Володимир Рекша (Львів) і чемпіон та рекордсмен світу Сергій Конюшок (Київ). Зафіксують рекорд – головний суддя «Федерації стронгмену України», чемпіон світу Василь Вірастюк та представник «Національного реєстру рекордів України». Атлети будуть перетягувати руками за канат два зчеплених трамваї «Електрон» загальною вагою 65,2 тонни».

Речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар зазначив: «Ми підтримуємо наших спортсменів, маємо хороший досвід співпраці з Василем Вірастюком, тому радо відгукнулися на пропозицію «Федерації стронгмену України» підтримати цей захід. Зокрема, надаємо два наші трамваї для перетягування – це п’яти і трьох секційні трамваї «Електрон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів