Школярі й національні гвардійці прибрали у Львові лісопарк «Зубра»

17:05 14 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

На польовій кухні Галицької бригади НГУ організували для учнів смачний обід.

«Гвардійці та близько 200 школярів вийшли на толоку, щоб привести до ладу своє рідне місто», – повідомили сьогодні, 14 квітня, в прес-службі Національної гвардії України, де також розповіли подробиці

«Вони прибирали улюблене місце відпочинку – лісопарк «Зубра». Озброївшись рукавицями, пакетами для сміття, граблями і лопатами, вони ліквідовували стихійні сміттєзвалища та упорядковували територію.

Спільно зроблена справа на користь громади додала всім гарного настрою та здорового апетиту. І тут у нагоді стала польова кухня Галицької бригади Національної гвардії України.

Майор Національної гвардії України Євген Кугук разом з кухарями організували для учнів смачний обід. У меню була гречана каша з тушкованим м’ясом і запашний чай. Після обіду учні та їх викладачі щиро подякували нацгвардійцям.

Євген Кугук,  запевнив: «Ми завжди готові допомогти, особливо дітям. Сьогодні учні прибрали лісопарк «Зубра», а наші кухарі нагодували їх солдатською кашею. Наступного тижня військовослужбовці нашої бригади допомагатимуть під час весняної толоки у Франківському районі. Загальними зусиллями ми зробимо наше місто чистішим».

Незважаючи на втому, школярі отримали задоволення від можливості подбати про своє місто і зробити чистішим довкілля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів