Природа (cтор. 77)

Фото для новини

12:45 22 жовтня 2019 р.

На Львівщині виявили 68 порушників вимог пожежної безпеки в лісах

У зв’язку із значним потеплінням і відсутністю опадів, що сприятиме підвищенню пожежної небезпеки в лісах, Львівське обласне управління нагадує мешканцям бути обережними з вогнем у межах будь-якої природної території, не спалювати суху рослинність, не розводити багаття у недозволеному місці, не дозволяти дітям гратися з вогнем.

Природа

Фото для новини

15:15 10 жовтня 2019 р.

На Львівщині виявили 12 незаконних рубок

В адміністративній будівлі Сколівського лісгоспу відбулося засідання круглого столу із охорони лісу від незаконних рубань та порушень природоохоронного законодавства.

Природа

Фото для новини

13:45 10 жовтня 2019 р.

У Львові відганятимуть птахів від летовища

У Львівській міськраді спільно з аеропортом опрацьовуваитимуть питання безпеки через птахів, а також звернеться до облдержадміністрації щодо ділянку для «АВЕ».

Природа

Фото для новини

13:40 10 жовтня 2019 р.

Забудовник пошкодив у Львові 41 дерево

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області виявили порушення вимог природоохоронного законодавства під час проведення будівельних робіт на території огородженого будівельного майданчику ТзОВ «Юніко-Істейд» на вулиці Угорській, 14 у Львові.

Природа

Фото для новини

13:00 9 жовтня 2019 р.

У Львові створять Центр реабілітації тварин

Виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив у середу, 9 жовтня, рішення «Про гуманне ставлення до тварин», яким визнає їхню експлуатацію в цирках та дельфінаріях неприпустимою.

Природа