У Львові відганятимуть птахів від летовища

13:45 10 жовтня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lvivpost.net

У Львівській міськраді спільно з аеропортом опрацьовуваитимуть питання безпеки через птахів, а також звернеться до облдержадміністрації щодо ділянку для «АВЕ».

Про це повідомили в четвер, 10 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «Спільно з керівництвом львівського летовища та компаніями, які здійснюють вивезення ТПВ у Львові, буде врегульовано питання безпеки функціонування аеропорту і скупчення птахів, котрі можуть завдавати шкоди якісній роботі летовища».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Перевантажувальна станція «Спецкомунтрансу» є на віддалі 2,5 кілометра, там ідеальний порядок, а по станції «АВЕ» є проблеми, вони отримали вже 10 попереджень і зобов’язані знайти локацію. Вони займаються вивезенням сміття з області. Ми їм тимчасово це продовжуємо, але воно вже доходить до межі. Треба переговорити з депутатами області, щоб знайти локацію в межах області».

Андрій Садовий також зауважив: «Багато міст області мають труднощі з вивозом відходів, місто Львів їм допомагає, але місце на таку станцію треба знайти, щоб переселити «АВЕ». Треба звернутись до керівництва ЛОДА. Щодо летовища, якщо треба докупити устаткування,щоб відганяти птахів, то ми готові допомогти летовищу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів