Львівський регіональний гідрометцентр оголосив штормове попередження

17:20 13 грудня 2016 р.

Синоптики попередили про мокрий сніг і пориви вітру.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології оголосив на території Львівської області та Львова штормове попередження. Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували, що синоптики не очікують вночі істотних опадів, натомість завтра вдень часом буде йти невеликий сніг та мокрий сніг. 

У регіональному центрі з гідрометеорології також прогнозують: «На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на західний, 7-12 метрів за секунду, вдень пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі 5-7º морозу, вдень 0-2º морозу».

Натомість прогноз синоптиків на 15 грудня такий: «Хмарна погода. Часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла».

Своєю чергою, 16 грудня буде: «Хмарно з проясненнями. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі 4-9° морозу, в горах до 15° морозу, вдень 1-6° морозу».

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів