Паркувальний майданчик біля Личаківського цвинтаря хотіли зробити платним

17:20 14 травня 2024 р.

Фото до новини

Цей майданчик призначений для паркування туристичного автотранспорту, втім зараз не працює в такому статусі.

Про це інформує пресслужба ЛМР з посиланням на  управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР, пише DailyLviv.com.

На теперішньому майданчику для паркування туристичних автобусів, що на вул. Мечникова, 33, не облаштовуватимуть місць для платного паркування легкових автомобілів. Таке рішення було прийняте на комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності.

Читайте також: Водій Tesla виграв суд у львівського паркувальника. Департамент ЛМР відшкодує усі збитки

В управлінні пояснили, що цей майданчик призначений для паркування туристичного автотранспорту, втім зараз не працює в такому статусі. Він перетворився на невпорядковану стоянку для автомобілів, а не паркувальний майданчик, де відвідувачі кладовища могли б поставити своє авто на короткий час. 

«В останні роки попиту на паркування туристичного транспорту немає, угоду з оператором, що обслуговував цей майданчик, розірвано ще кілька років тому.

Читайте також: Інспектори з паркування оштрафували водіїв у Львові на 12,5 млн. гривень

Тож була пропозиція переоблаштувати його для легкових авто та загалом впорядкувати паркування на цій локації. Бо зазвичай свої машини на тривалий термін там залишають працівники навколишніх будівель. Тож приїхати посеред дня і залишити там авто для відвідувачів цвинтаря практично неможливо. Це власне тому, що немає впливу ціни.

Відповідно до розробленої схеми, тут можна було облаштувати 30 паркомісць. Але за результати розгляду питання на профільній депутатській комісії, було вирішено не облаштовувати там майданчик для платного паркування»,- зазначили в управлінні безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР.  

Там додали, що поблизу платні та безплатні паркувальні місця є, зокрема, на вулицях Шімзерів, Руфа, Пекарській, Мечникова.

Читайте також: У Львові намалюють ще 20 платних паркувальних майданчиків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів