Ірина Гримак, Віталій Свіщов, Михайло Дзюдзь, Михайло Гичка садили ліс на Старосамбіщині

18:52 22 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 22 жовтня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Віталій Свіщов, депутати облради Михайло Дзюдзь та Михайло Гичка, працівники комунальних лісових господарств Галсільлісу на території Бачинського лісництва Старосамбірського ОКС ЛГП «Галсільліс» висадили 2 тисячі саджанців ялини та понад 8,5 тисяч модрини.

Про це інформує пресслужба Львівської облради, пише Dailylviv.com.

Як розповів в. о. генерального директора ОКС ЛГП «Галсільліс» Іван Підгорецький, для висадки підібрали спеціальну ділянку у майже 3 га та провели аналіз грунту.

«В області вперше, за час існування Галсільлісу, створюють плантаційні насадження модрини», - зазначив Іван Підгородецький.

Зі свого боку голова Львівської обласної ради Ірина Гримак подякувала ініціаторам акції, колегам-депутатам, працівникам Галсільлісу за бережливе ставлення до природи, відновлення та розширення лісових масивів.

«Садити ліс і перші роки доглядати його - дуже не проста справа. Але завдяки нашому комунальному підприємству Галсільліс ми прагнемо щороку збільшувати такі площі лісу з висадкою різних лісових культур. Важливо примножувати для наших наступних поколіннь той неоціненний природній ресурс, яким є ліс», - зазначила Ірина Гримак.

В Україні заборонять забудову лісів і легалізують ліси самосійні

Як вирубують ліс на Львівщині (відео)

У Долинівці на Сколівщині показують наживо, як по-варварськи вирубують ліс (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів