Завтра у Львові відкриють рекрутинговий центр Азову

22:18 28 березня 2023 р.

Фото до новини

Завтра у Львові відкриють рекрутинговий центр «Азову», де набиратимуть та тренуватимуть добровольців, які прагнуть незабаром взяти участь у наступальних діях.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із представниками бригади, які розповіли про центр та його майбутню діяльність.

«На заході України завжди правильний патріотичний настрій та активний мобілізаційний ресурс. Ми хочемо залучати до боротьби за Україну всіх і знаємо, як це зробити. Війна просто так не закінчиться. Не зважаючи на зброю чи обладнання, українці – це наш найосновніший і найцінніший ресурс.

Ми проводимо набір, нам дали бригаду і ми активно можемо збільшувати свою військову потугу. Нам потрібно декілька тисяч людей. Наприкінці січня ми відкрили рекрутинговий центр в Києві, і зараз стартуємо у Львові. Ми маємо знання і можемо їх якісно передавати»,  – розповів Ілля Самойленко, більш відомий за позивним «Гендальф».

Як кажуть «азовці», ціль центру – рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, адже саме активне громадянське суспільство, яке складається з активних людей, може рухати країну вперед.

«Для мене «Азов» завжди був сильним, емоційним чинником. Ви є незалежними, прекрасно розумієте реалії сьогодення, тому ми готові допомагати вам максимально. Ви маєте нашу підтримку, тому раді допомогти, чим зможемо», – наголосив Андрій Садовий.

Також під час зустрічі обговорили ситуацію на фронті, професійну підготовку військових та важливість якісної фізичної та психологічної реабілітації поранених.

Помер капітан та командир 1-го батальйону полку Азов

Гвардія наступу: на Львівщині формують штурмові бригади. Як вступити

Найбільше добровольців записалося в Національну гвардію

Менеджерка з персоналу Лариса Борщ пройшла відбір у об’єднану штурмову бригаду Лють

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів