Полк «Азов» зазнав втрат на Світлодарській дузі

15:20 7 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: azov.org.ua

У п’ятницю, 7 червня, вночі, внаслідок прицільного артилерійського обстрілу позицій спецпідрозділу «Азов» поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі поклали життя за Україну бійці «Круглий» та «Максон».

Про це повідомили на сайті полку «Азов», де також розповіли: «Ворог, підступно знехтувавши всіма домовленостями та режимом припинення вогню, атакував наші опорні пункти з артилерії та мінометів».

«Полтавець Дмитро «Круглий» Пругло прийшов в «Азов» ще 2014 року, брав участь у всіх ключових боях підрозділу, де показав свої хоробрість та професіоналізм. Займав посаду заступника командира роти з роботи із особовим складом, його бійці завжди брали з нього приклад та щиро поважали. Йому було 28 років», – повідомили також у спецпідрозділі.

«23-річний Максим «Максон» Олексюк долучився до полку 2017-го. За півтора року служби проявив себе відданим військовій справі, відповідальним та щирим побратимом», – розповіли також у спецпідрозділі.

У полку «Азов» також запевнили: «Ми помстимось за загибель наших побратимів у стократ! Знайте, російські свині, які прийшли на українську землю зі зброєю в руках, кожен з вас заплатить своїм життям за смерть наших побратимів! Ви вже покійники! Від імені полку «Азов» висловлюємо найщиріші співчуття родинам та близьким наших товаришів по зброї Круглого та Максона. Помстимо смерть великих лицарів!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів