Менеджерка з персоналу Лариса Борщ пройшла відбір у об’єднану штурмову бригаду Лють

13:34 20 лютого 2023 р.

Фото до новини

Бригаду створюють в межах ініціативи «Гвардія наступу».

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Стриянка Лариса Борщ – одна з жінок, яка пройшла відбір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». У мирному житті Лариса працювала менеджером з персоналу. 

«Я з дитинства мріяла бути військовою. Але так складалися обставини, що не вдавалося втілити цю мрію в життя. Та коли почалося повномасшабне вторгнення, я вирішила, що маю бути максимальною корисною державі в ці важкі часи», – розповіла вона. 

Так Лариса опинилася у добровольчому формуванні у Стрию. Разом з поліціянтами патрулювала вулиці, пройшла відповідну підготовку, навчилася поводженню із зброєю, а також пройшла курси тактичної невідкладної медичної допомоги.

«Якось  інструктор розповів, що в поліції Львівщині розпочався набір у бригаду «Лють», призначення якої – відсіч та стримування ворога. І я відразу зрозуміла – це мій шанс, на який я чекала все життя! Моя основна мотивація – як у всіх українців сьогодні: зробити так, щоб ця нечисть не ходила по нашій землі. Я дуже люблю свою родину, свій дім, свій сад. І я буду це захищати!», – наголосила жінка. 

Лариса подала необхідні документи, успішно пройшла відбір, а зараз готується до навчань, після яких разом з іншими бійцями візьметься до виконання поставлених завдань. Сім’я Лариси – 26-річна донька та чоловік, який сам є військовим медиком – підтримала її рішення.

Додамо, об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» – це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій, які функціонуватимуть в межах ініціативи «Гвардія наступу». Формування бригади триватиме до 1 квітня. 

Охочі приєднатися можуть подати анкету на сайті «Гвардії наступу». У Львівській області подати заявку на вступ до бригади можна у 8 ЦНАПах за такими адресами:

м. Кам’янка-Бузька, Львівський район, вул. Незалежності, 20 А;

м. Городок, Львівський р-н, вул. Майдан Гайдамаків, 6;

м. Стрий, Стрийський р-н, вул. Шевченка, 71;

м. Дрогобич, Дрогобицький р-н, вул. Бориславська, 8-А;

м. Золочів, Золочівський р-н, вул. Чорновола, 3;

м. Самбір, Самбірський р-н, площа Ринок, 1;

м. Червоноград, Червоноградський р-н, пр. Шевченка, 27;

м. Яворів, Яворівський р-н, вул. Львівська, 10. 

Особливий акцент – на мобілізації: Зеленський провів засідання Ставки в розширеному форматі

На Львівщині формують окремий стрілецький батальйон: до якого віку приймають

Найбільше добровольців записалося в Національну гвардію

Формується мобільний загін Сталевий кордон: скільки записалося добровольців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів