Вагнер був прямим, дипломатично-військовим, неомафіозним медіумом Росії в усьому світі, - Макрон

10:49 19 лютого 2023 р.

Фото до новини

Президент Франції Еммануель Макрон розкритикував Володимира Путіна за те, що він минулого року сказав йому, що воєнізована група Вагнера не має нічого спільного з Росією.

Про це повідомляє Politico, пише Dailylviv.com.

«Рік тому я розмовляв з Путіним, і він запевнив мене, що Росія не має нічого спільного з групою Вагнера», - сказав він аудиторії на Мюнхенській конференції з безпеки. "Я прийняв це", - сказав він.

Відтоді Група Вагнера надала військові послуги, підтримуючи військові дії Росії. Це означає, що Москва «формалізувала той факт, що Вагнер був явним, прямим, дипломатично-військовим, неомафіозним медіумом Росії в усьому світі», – сказав Макрон.

Промова Макрона прозвучала під час триденного заходу в столиці Баварії, де лідери країн і представники служби безпеки зібралися на триденний захід у столиці Баварії, конференцію, на якій домінували зусилля Заходу об’єднатися щодо того, як підтримати Київ у його конфлікті з Росією.

Президент Франції заявив, що зараз не найкращий час для діалогу з Росією, і закликав країни Заходу «посилити» підтримку українського контрнаступу. Але він припустив, що - коли переговори завершать війну на прийнятних для Києва умовах - Європа і Росія повинні «створити недосконалий баланс» на континенті.

«Настав час переходу», - сказав він, припустивши, що Росії та її супротивникам доведеться домовитися про нову архітектуру регіональної безпеки, назвавши її «неідеальним балансом».

Кухар Путіна Прігожин послав Європарламенту бандитську мітку - закривавлену кувалду

Командування армії Прігожина - це колишні спецпризначенці

Видалятимемо відразу обидві нирки і печінку: Пригожин пообіцяв втручання у вибори в США

Командування армії Прігожина - це колишні спецпризначенці

Втрати ПВК Вагнер на фронті: з 50 тисяч завербованих в’язнів залишилося лише 10 тисяч

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів