Кухар Путіна Прігожин послав Європарламенту бандитську мітку - закривавлену кувалду

23:34 23 листопада 2022 р.

Фото до новини

Це нібито зухвала відповідь на визнання Росії державою-терористом і на те, що найближчим часом Євросоюз може внести приватну військову компанію ЧВК Прігожина до списку терористичних організацій.

Про це написав у ТК військовий журналіст Цаплієнко, інформує Dailylviv.com.

Прігожин відправив Європарламенту у футлярі з-під скрипки кувалду з логотипом ПВК «Вагнер» і слідами «крові» на ручці. 

Це нібито зухвала відповідь на визнання Росії державою-терористом і на те, що найближчим часом Євросоюз може внести ПВК до списку терористичних організацій.

Насправді це спроба абсолютно закінчених покидьків, які розраховують на слабкість Європи, залякати цивілізованих людей своєю дикістю та варварством. Думаю, вони помилились, і цивілізовані люди просто будуть змушені шукати спосіб нейтралізувати неадекватів.

Раніше видання Politico повідомило, що депутати Європарламенту закликали ЄС внести ПВК «Вагнер» до списку терористичних організацій.

Євгєній Прігожин - друг Путіна, російський бізнесмен-олігарх, який у радянський час відсидів більше 10 років у в'язниці - за розбій, шахрайство і злодійство.

На фото: "2002 рік, візит Джорджа Буша до Путіна. Євгєній Прігожин (засновник ПВК Вагнера) — офіціант на вечері. Величезний кар'єрний ріст з огляду на те, що раніше його судили за бандитизм і венеричні захворювання. Сучасна Росія - це країна можливостей... для вбивць, бандитів, казнокрадів і ґвалтівників", - написав у твітері Дмитро Логінов.

Командування армії Прігожина - це колишні спецпризначенці

Видалятимемо відразу обидві нирки і печінку: Пригожин пообіцяв втручання у вибори в США

На штурм Києва готують кадировців і вагнерівців

Вагнергейт і кріт у Києві: погляд з Польщі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів