У вантажівках із «гуманітаркою» Путіна везуть солдатів елітної російської Таманської дивізії, – блогер

20:05 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: avmalgin.livejournal

«Колона без номерів, емблем Червоного Хреста та інших розпізнавальних знаків із 280-ти «КамАЗів» належить збройним силам Росії, а саме – Таманській дивізії», – повідомляє в четвер блогер «avmalgin».

«Колона без номерів, емблем Червоного Хреста та інших розпізнавальних знаків із 280-ти «КамАЗів» належить збройним силам Росії, а саме – Таманській дивізії», – пише блогер «avmalgin» на своїй сторінці.

Як наголошується в повідомленнях, коли вантажівки перефарбовували в білий колір, на них ще були чорні армійські номера. Потім їх зняли, що по суті унеможливило огляд машин-близнюків. 

У МНС Російської федерації досить машин, підготовлених для транспортування гуманітарних вантажів. Але допомогу вирішили надати саме на військових грузовіках.

Зі слів міністра закордонних справ Франції Лорана Фабіуса, російський конвой із 280-ти вантажівок, який відправили в Україну, може бути спробою Москви встановити постійну присутність біля Луганська та Донецька. 

Нагадаємо, Таманська мотострілецька дивізія дислокується в підмосковному селищі Албіно і вважається елітною дивізією. Вона озброєна сучасною бойовою технікою і підпорядковується безпосередньо командувачу військами Московського військового округу.

До складу Таманської дивізії входять шість полків, окремі дивізіон і батальйон, частини забезпечення. Цю дивізію планувалося розформувати до 2012 року, й створити на її базі дві мотострілецькі бригади Московського військового округу загальною чисельністю близько 7,5 тисячі чоловік. На озброєнні: БМП-3, БТР-80 і БТР-90. 

На даний момент надійшла ціла низка повідомлень про місцезнаходження колони з Росії. «Гуманітарку» бачили в 20 км від російського Донецька, в 16 км від підконтрольного бойовикам КПП «Довжанський», а також у районі КПП «Ізварине», теж підконтрольного терористам ЛНР. Можливо колона розділилася на кілька частин або поповнилася іншими білими вантажівками на території РФ. Відзначимо, що Міжнародна організація Червоний Хрест не може зустрічати гуманітарний вантаж, якщо він проходить через підконтрольну терористам територію. 

Відео про «гуманітарних КамАЗів» з георгіївськими стрічками можна подивитися при переході по даному посиланню: http://www.segodnya.ua/ukraine/k-ukraine-dvizhetsya-gumanitarnyy-konvoy-iz-perekrashennyh-kamazov-543761.html 

Як повідомлялося раніше, автоколона виїхала для доставки гуманітарних вантажів жителям Донбасу. Довжина автомобільного конвою (280 вантажних автомобілів) перевищує три кілометри, його прибуття на кордон з Україною очікувалося 13 серпня в Харківській області, але колона змінила маршрут. Є ймовірність, що в машинах «гуманітарного каравану» – техніка та солдати елітної російської Таманської мотострілецької дивізії.

Це повідомлення передає сьогодні, 14 серпня луганський сайт «Іnformator.lg.ua» з посиланням на блогера «avmalgin».

Як інформував «Щоденний Львів», співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов попередив у середу, що російським спецпризначенцям наказали обстріляти автомобілі з «гуманітарною допомогою» Путіна, колишній керівник уряду, СБУ й міністертва оборони Євген Марчук повідомив, що в цій автоколоні бачили солдатів і військову техніку, в Адміністрації Президента не виключають вторгнення Росії в Україну під приводом доставки «гуманітарки», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук вважає: «Гуманітарний конвой» Путіна може зіграти не останню роль у вторгненні Росії на Донбас», а журналіст Роман Бурко зауважив у середу, що з дезінформації, поширеної сьогодні терористами, випливає – рашисти звинуватять в обстрілі терористами «гуманітарної» колони Путіна десантників зі Львова, РНБО запевняє – в Україні блокуватимуть підозрілу «гуманітарку» Путіна, якщо вона зайде самовільно – про це заявив у четвер речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, журналісти й очевидці повідомляють у четвер, що «гуманітарка» Путіна зупинилася в полі поруч кордону в супроводі російських десантників і військової техніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів