У Львові хочуть знати, за чий кошт і хто виготовлятиме соціальну рекламу

15:37 6 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У відділі промоції міста департаменту «Адміністрація міського голови» триває збір пропозицій щодо розміщення соціальної реклами на інформаційних щитах міста Львова на 2022 рік.

Заявки приймають до 30 листопада включно. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Некомерційним організаціям, які бажають експонувати соціальну рекламу щодо висвітлення проектів, що реалізовуються з метою розвитку міста, потрібно заповнити форму, яка міститься за посиланням: https://forms.gle/YJKzkSh9oAnveboi7  та скерувати лист на ім’я директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Є. Т. Бойка, зареєструвавши його у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова.

У листі-зверненні необхідно вказати:

- опис програми, у тому числі з обґрунтуванням корисності і доцільності її проведення для міста;

- готовий проект макета реклами з використанням шаблону, який треба подати для затвердження у відділ промоції міста департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради за 30 днів до початку експонування соціальної реклами та надіслати його у форматі jpg на електронну пошту promo@lvivcity.gov.ua;

- бажаний період розміщення (повний місяць розміщення триває з 1 до 30/31 числа);

- повну назву соціальної реклами;

- контактну особу, яка є відповідальною за розміщення соціальної реклами зі сторони заявника (телефон, електронна пошта);

- інформацію за чий кошт друкуватиметься зображення соціальної реклами.

«Якщо у перелік соціальної реклами на 2022 рік буде внесено соціальну рекламу організації, яка подалась, тоді, відповідно до Положення про порядок підготовки та розміщення реклами соціальних програм у місті Львові, необхідно подати лист та макет білборду або сіті-лайта за 30 днів до її експонування, враховуючи всі пункти правил та вимог до розміщення соціальної реклами на інформаційних щитах міста Львова, з якими можна ознайомитися за посиланням.

За додатковою інформацією просять звертатися за телефоном (0322) 297−57−80 або електронною поштою promo@lvivcity.gov.ua, — зазначили у відділі промоції міста.

У Львові виявлено понад 120 закладів, де дозволяють куріння або рекламують тютюнові вироби

Патрульні нагадують на автодорогах Львівщини: «Водію, Тебе чекають вдома!»

У Львові набирає обертів соціальна кампанія «Прихистіть» (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів