У Львові розмістили соціальну рекламу на 44 білбордах і 36 сітілайтах

13:00 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «У серпні у Львові вже розміщено 15 програм соціальної реклами на 44 білбордах та 36 сітілайтах».

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: Серед розміщених соціальних програм – «Військова служба за контрактом», «Місто, яке пережило», «Допомога поруч», «Молодвіж», «Свято хліба», «Федерація футболу», «Wiz Art», «Новий простір Довженка» та інші. Найбільше соціальної реклами розміщено за програмою «Федерація футболу» – сім білбордів та вісім сітілайтів. Шість бордів і стільки ж сітілайтів розміщено за програмою «Молодвіж», «Свято хліба» – чотири борди та чотири сітілайти, «Допомога поруч» – три борди. Зокрема, соціальна реклама розміщена на вулицях Бандери, 83, Зеленій, 88, Широкій, 70, Вітовського, 38, Хуторівка, 2, Куліша, 46, Личаківській, 55, Валовій, 19, Пасічній, 127 і Стрийській, 45 та на проспекті Червоної Калини, 60».

«У липні у Львові розміщено 17 соціальних програм – 28 бордів та 28 сітілайтів. А це «Ніч у Львові», «Місяць авторських читань», «Захисти найдорожче», «So green food», «Національна галерея мистецтв» та інші. Соціальна реклама – це інформація будь-якого виду, розповсюджена у будь-якій формі, яка спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей, і розповсюдження якої не має на меті отримання прибутку», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів