У Львові розмістили соціальну рекламу на 38 білбордах та 27 сітілайтах

12:00 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Як повідомили в комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління» Львівської міської ради, станом на грудень у Львові розміщено 18 програм соціальної реклами на 38 білбордах та 27 сітілайтах.

Серед розміщених у Львові соціальних програм – «Вірні назавжди», «Гордість міста. Іван Труш», «В гостях у Василя та Маланки», «Святий Миколай – дітям з інтернатів», «Різдво у Львові», «Львівська національна філармонія», «Живи та працюй в Україні», «Не будь дитиною» та інші. Зокрема, шість білбордів розміщено за програмою «Вірні назавжди».

Три білборди й стільки ж сітілайтів розміщено за програмою «Гордість міста. Іван Труш». Програми «В гостях у Василя та Маланки», «Різдво у Львові», «Львівська національна філармонія» розміщені на двох білбордах і двох сітілайтах кожна. Програму «Не будь дитиною» розміщено на одному білборді та двох сітілайтах.

Зокрема, соціальна реклама розміщена на площі Липневій, 8, вулиці Коперника, 27, вулиці Городоцькій, 288, вулиці Мельника, 14, вулиці Бандери, 32а, вулиці Сихівській, 12, вулиці Вітовського, 38, проспекті Чорновола, 45, вулиці Науковій, 7а, вулиці Валовій, 23, вулиці Куліша, 46. Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів