У Червонограді повідомлено про підозру любителю рускава міра

14:28 5 липня 2022 р.

Фото до новини

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ на територію України чоловік вивісив на балконі своєї квартири прапор з комуністичною тоталітарною символікою.

За процесуального керівництва прокурорів Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом публічного використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів (ч. 1 ст. 436-1, ч. 1 ст. 263 КК України). Про це Dailylviv.com повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у лютому цього року, напередодні повномасштабного вторгнення РФ на територію України, чоловік вивісив на балконі своєї квартири прапор з комуністичною тоталітарною символікою.  Окрім цього, в ході проведених обшуків у фігуранта знайдено та вилучено обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до неї, ножі, пляшки з запалювальною сумішшю, форму правоохоронних органів, пропагандистські журнали, а також комуністичну та проросійську символіку.

Досудове розслідування стосовно підозрюваного триває, наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу Червоноградського РВ СБУ у Львівській області.

Однокласниці з Львівщини відповідатимуть за агресію ерефії у суді

На Львівщині виявили російського диверсанта

Агент ГРУ Андрій Деркач за гроші Росії вів підривну діяльність в Україні

Викрито російських агентів у Кабміні і ТПП: скільки заробляли (відео)

У Перемишлі затримали агента ҐРУ: що робив

В Укрзалізниці виявили чотирьох російських агентів: хто вони

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів