Суровікін - це звичайний полководець часів петра першого, держиморда, - Залужний

16:37 15 грудня 2022 р.

Фото до новини

Командувач російськими військами в Україні Суровікін - це звичайний петровський полководець часів петра першого, скажімо так, держиморда.

Про це сказав в інтерв'ю The Economist Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, пише Dailylviv.com.

"Радянська армія вітала і нав'язувала одне поняття - командир. Але бути командиром і лідером – це не одне і те ж. При всій повазі до пана Суровікіна [командувач російськими військами в Україні], якщо подивитися на нього, то це звичайний петровський полководець часів Петра Першого, скажімо так, держиморда [жорстокий мартинет у гоголівському “Уряді”. інспектор”].

Дивишся на нього і розумієш, що або ти виконаєш завдання, або ти - хрен. І ми давно зрозуміли, що це не працює. І особливо ми це усвідомили у 2014 році, коли командувати 21-річними лейтенантами прийшли люди за 50-60 років. Звичайно, у нас були свої держморди, які кулаками і біцепсами намагалися наводити порядок, але в українській армії це не виходить на 100%... Бути нормальним завжди можна. Бути нормальним означає залишатися людиною в будь-якій ситуації – це найголовніше. Залишитися людиною, стати лідером. Бути розумнішим, бути сильнішим, бути більш талановитим і в такому випадку намагатися керувати людьми. Це релігія, яку я сповідував", - розповів Залужний.

Найважливіший досвід, який ми практикуємо, як релігію: росіян треба просто вбивати, - Залужний

же в січні, але швидше - навесні, РФ може розпочати великий наступ з Донбасу, з півдня або навіть з Білорусі, – Залужний

Війна перетне межі 2022 року: якою вона буде у 2023-му, - аналіз Залужного і Забродського

Росії не взяти ані Київ, ані Одесу, ані Харків, ані будь-яке інше місто, - заява міністра оборони України і головнокомандувача ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів