Рада нацбезпеки Польщі обговорить поведінку РФ щодо України

12:22 25 січня 2022 р.

Фото до новини

Президент Анджей Дуда оголосив про засідання Ради національної безпеки, що призначене на п'ятницю, 28 січня.

Очільник Польщі взяв участь у відеоконференції з лідерами країн НАТО. Головною темою зустрічі стала ситуація навколо східного кордону України. Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Президент Анджей Дуда заявив, що немає підстав вважати, що Польщі будь-яким чином загрожує Росія. У понеділок увечері президент провів відеоконференцію з лідерами країн НАТО, основною темою якої стала ситуація між Україною та Росією. У відеоконференції, крім президента Анджея Дуди, взяли участь лідери США Джо Байден, Німеччини Олаф Шольц, Франції Емманюель Макрон, Італії Маріо Драґі, Великобританії Борис Джонсон, а також НАТО Єнс Столтенберґ і Європейського Союзу Урсула фон дер Ляєн та Шарль Мішель. 

Керівникам найважливіших депутатських груп у Сеймі буде представлена ситуація на українсько-російському кордоні та відповідні позиції країн-членів НАТО. Президент Дуда підкреслив, що до цього часу відбудуться додаткові консультації з країнами Балтії.

«Я хочу, щоб ця зустріч відбулася в п'ятницю. Тоді я зможу передати повний спектр інформації представникам усіх партій у Сеймі», - сказав президент Польщі.

РФ може напасти 20 лютого, - аргументи командувача ООС

Росія може відрізати Україну від Заходу, вдаривши з Білорусі вздовж кордону з Польщею, Словаччиною, Угорщиною

Німецькі авіатори бояться ночувати у Києві: політична ситуація вплинула на політну

Стрілецька зброя, захисні жилети і окуляри з Канади: допомога теробороні України

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів