Парад незаконних референдумів на окупованих росією територіях

14:32 20 вересня 2022 р.

Фото до новини

У частині окупованої території Запорізької області російські маріонетки та гауляйтери слідом за «ЛДНР» і Херсоном також заявили про вимогу якнайшвидшого проведення референдуму про приєднання до росії.

Єдиними наслідками таких перформансів стане кримінальна відповідальність для організаторів і учасників псевдореферендуму. Про це інформує інформує Слово і діло, пише Dailylviv.com.

Так, вже сьогодні у Мелітополі окупанти влаштували «всенародний з'їзд громадян».

«Громадський рух «Ми разом із росією» звернувся до голови Запорізької області з проханням провести референдум про приєднання до росії», - йдеться у повідомленні.

«У Мелітополі розпочався всенародний з'їзд громадян, на якому обговорять питання проведення у Запорізькій області референдуму щодо приєднання до росії», - пише прокермлівське видання РІА-Новини.

Нагадаємо, сьогодні, 20 вересня, «громадська рада» тимчасово окупованої Херсонської області закликала «главу регіону» Володимира Сальдо якнайшвидше провести референдум про входження території до складу рф.

19 вересня бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» про входження до складу росії.

У «ДНР» також вимагали негайного «референдуму» про входження до рф. Так звана громадська палата бойовиків звернулася до свого ватажка Дєніса Пушиліна.

Експерт у коментарі «Слово і діло» висловив думку, що заяву про негайний псевдореферендум у «ЛНР» зроблено за вказівкою москви.

На думку політолога, навіть якщо росія та її маріонетки в Луганській та Донецькій областях проведуть свій псевдореферендум, це не матиме жодних наслідків, оскільки Збройні сили України не звернуть на його результати жодної уваги.

Народна рада так званої ЛНР призначила референдум про входження до складу росії на 23 – 27 вересня, пишуть місцеві видання.

Паніку в кремлі хочуть заспокоїти анексією двох територій, - ISW

ТОТ України на сфальсифікованих референдумах включатимуть до складу Росії

Росія забирає права на нерухомість у мешканців Маріуполя, які є громадянами України

Українські війська розширюють позиції на схід від річки Оскіл і на північ від річки Сіверський Донець, - ISW

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів