Новини Львова (cтор. 5988)

Фото для новини

21:07 8 червня 2016 р.

Журналістам знову заборонятимуть знімати судові процеси

У Законі «Про судоустрій та статус суддів» є стаття, яка каже, що якщо учасники процесу будуть проти відеофіксації судового засідання на відеокамеру чи інші пристрої, то суддя змушений буде її заборонити.

Кримінал

Фото для новини

20:05 8 червня 2016 р.

У Львові затримали за хабар депутата обласної ради

Шість тисяч гривень неправомірної вигоди вимагав обранець, який також обіймає посаду керівника одного зі структурних підрозділів вишу, від підлеглого працівника. У разі одержання грошей посадовець пообіцяв не звільняти його із займаної посади. Депутату повідомлено про підозру.

Кримінал

Фото для новини

20:00 8 червня 2016 р.

Лаборанти не виявили в повітрі у Львові перевищення допустимих норм (оновлено)

Працівники хімічної лабораторії ЛКП «Адміністративно-технічне управління» взяли проби води та повітря на території Львова і Грибович з метою перевірки на перевищення допустимих норм.

Ситуації

Фото для новини

18:24 8 червня 2016 р.

Львівщина отримала з держбюджету для допомоги дітям-сиротам 1,4 млн. гривень

В облдержадміністрації запевнили: «Отримані кошти у повному обсязі забезпечують проведення виплат державних соціальних допомог і грошового забезпечення відповідно до зареєстрованих в органах державної казначейської служби фінансових зобов’язань».

Ситуації

Фото для новини

17:45 8 червня 2016 р.

На сміттєзвалищі неподалік Львовом ліквідували відкриті осередки загорань (+відео)

Речник обласного управління ДСНС Віталій Туровцев повідомив у середу: «Продовжуємо скид води. Ручними стволами ліквідовано видимі та відкриті осередки загорань. Роботи тривають».

Ситуації

Фото для новини

17:42 8 червня 2016 р.

ЛМР офіційно запустила проект «Lviv City Dialog»

8 червня у Львові відбувся офіційний запуск проекту «Lviv City Dialog», створеного Інститутом міста спільно з міською радою та компанією «Midealab».

Наука і техніка

Фото для новини

17:00 8 червня 2016 р.

Митники вилучили за добу на Львівщині три автівки

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці зафіксували три випадки незаконного переміщення понад чотирьох тисяч сигарет та вилучили автомобілі, в яких їх було приховано.

Кримінал

Фото для новини

16:49 8 червня 2016 р.

Судова реформа відбувається з порушенням регламенту та Конституції, – суддя

З 2010 року – це вже третя спроба судової реформи. Але якщо у 2010 та 2014 роках разом із внесенням змін до законів, які регламентували порядок формування судової влади, приймали законодавчі акти про внесення змін до відповідних процесуальних законів, до Цивільного, Кримінального та до Господарського процесуальних кодексів, то сьогодні такі зміни не внесені.

Кримінал

Фото для новини

16:45 8 червня 2016 р.

Львівщина отримала на виплату державних допомог 264,8 млн. гривень

В облдержадміністрації запевнили: «Субвенція покриває виплати сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу».

Ситуації