Львівщина отримала на виплату державних допомог 264,8 млн. гривень

16:45 8 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «Субвенція покриває виплати сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу».

«Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги у сумі 264,8 млн. гривень, які повністю передані місцевим бюджетам для спрямування за призначенням», – повідомили сьогодні, 8 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Субвенція покриває виплати сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. Додамо, що з початку року Львівщина отримала субвенцію на цю мету в сумі 1 млрд. 659,9 млн. гривень, що порівняно з відповідним періодом минулого року більше на 228,4 млн гривень (на 15,9%). Зазначені кошти в повному обсязі забезпечують виплату допомог одержувачам у червні поточного року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів