Львівщина отримала з держбюджету для допомоги дітям-сиротам 1,4 млн. гривень

18:24 8 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Отримані кошти у повному обсязі забезпечують проведення виплат державних соціальних допомог і грошового забезпечення відповідно до зареєстрованих в органах державної казначейської служби фінансових зобов’язань».

«У середу, 8 червня, з державного бюджету надійшла субвенція на виплату державної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною» у сумі 1444,1 тисячі гривень. Скеровані кошти в повному обсязі передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам», – повідомили сьогодні, 8 червня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Отримані кошти у повному обсязі забезпечують проведення виплат державних соціальних допомог і грошового забезпечення відповідно до зареєстрованих в органах державної казначейської служби фінансових зобов’язань. Всього з початку року на цю ж мету спрямовано 8323,4 тисячі гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів