Новини Львова (cтор. 5985)

Фото для новини

21:16 9 червня 2016 р.

Погасити водою пожежу на Грибовицькому сміттєзалищі нереально, – хімік

Про це сьогодні, 9 червня, під час інтерв’ю-прес-конференції на тему «Грибовицька зона: наслідки для екології і здоров’я», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявила доцент кафедри фізичної та колоїдної хімії хімічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Лідія Бойчишин.

Ситуації

Фото для новини

19:29 9 червня 2016 р.

Львів’яни п’ють воду з Грибовицького сміттєзвалища, – геолог

Про це сьогодні, 9 червня, під час інтерв’ю-прес-конференції на тему «Грибовицька зона: наслідки для екології і здоров’я», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив доцент кафедри екологічної та інженерної геології і гідрогеології геологічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Володимир Харкевич.

Ситуації

Фото для новини

17:50 9 червня 2016 р.

У пунктах пропуску на Львівщині спільно підтримують порядок українські й польські прикордонники

Як повідомили в Західному регіональному управлінні ДПСУ, у випадках великих накопичень, в порядку взаємодії залучаються також і представники Національної поліції.

Ситуації

Фото для новини

17:20 9 червня 2016 р.

Президент України доручив продовжувати ліквідацію пожежі неподалік Львова (+відео)

Заступник міністра екології та природних ресурсів Віктор Вакараш запевнив: «Загрози мешканцям Львова немає. Але є занепокоєння і постійно моніторимо ситуацію щодо інфільтрату, який переливається через велику кількість води під час гасіння пожежі і потрапляє у міську каналізацію міста».

Ситуації