На виїзді зі Львова змінено організацію дорожнього руху

15:38 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У четвер, 9 червня, розпочались ремонтні роботи з демонтажу та заміни деформаційних швів шляхопроводу поблизу на дорозі М-06 Київ-Чоп ТРЦ «King Cross Leopolis».

Про це повідомив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло, який зазначив: «Тимчасова схема організації дорожнього руху на період вказаних робіт узгоджена у встановленому порядку. Все влаштування та підготовка виконані згідно норм та специфікацій»

Рух автотранспорту напрямку: Львів (вулиця Стрийська) – Київ та напрямку Краковець, Шегині (західний обхід Львова) – Київ здійснюватиметься через село Солонка з розворотом перед снлом Ков’ярі та подальшим правоповоротним з’їздом перед АЗС «WOG», мотель «Катерина», стадіон «Арена-Львів». Рух автотранспорту напрямків Київ – Чоп та Чоп – Київ здійснюватиметься за існуючою схемою організації дорожнього руху. Ремонтні роботи триватимуть орієнтовно 30 днів.

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували: «Тимчасові схеми дорожнього руху додаються: схема 1, схема 2».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів