Новини Львова (cтор. 5647)

Фото для новини

10:00 12 листопада 2016 р.

У Львові відкрили виставку «Пошук першоелементів»

У галереї «ІконАрт» експонуються експериментальні роботи львівського митця Богдана Кухарського з дерева, дроту, металу та навіть осколків боєприпасів, які йому привезли друзі з війни, що триває на сході України.

Культура

09:00 12 листопада 2016 р.

Удосконалений MT4 для трейдерів різної кваліфікації

Основним інструментом у роботі будь-якого трейдера є торговий термінал. І від того, яка платформа буде обрана, багато в чому залежить ефективність торгівлі на валютному ринку. Тому ми розглянемо у статті термінал MetaTrader 4, який є одночасно найбільш популярним серед гравців по всьому світу. Саме він фігурує в переважній більшості навчальних роликів і з ним працюють не тільки початківці, але й досвідчені трейдери.

Економіка

Фото для новини

08:49 12 листопада 2016 р.

Учасники ІІ Кримського форуму у Львові звернулися до світової громадськості

Учора ввечері прийнято звернення до світової громадськості ІІ Кримського форуму колишніх політвʼязнів комуністичних режимів, представників національно-визвольних рухів і правозахисників, що відбувся у Львові.

Політика

18:00 11 листопада 2016 р.

У Львові проведуть ще один конкурс концепцій скверу пам'яті Небесної сотні

Виконавчий комітет ЛМР затвердив рішення про організацію відкритого архітектурного конкурсу на найкращу концепцію громадського простору зі вшанування пам’яті героїв Небесної сотні у Львові.

Культура

17:45 11 листопада 2016 р.

Виконком Львівської міськради затвердив низку містобудівних умов

Сьогодні, 11 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво багатоквартирних житлових будинків, котеджів, надбудови та каналізування вулиць.

Ситуації

Фото для новини

17:24 11 листопада 2016 р.

Криміналістів поліції Львівщини тренували консультанти ЄС

Львівські й закарпатські експерти отримали сертифікати про закінчення тренінгу Консультативної місії Європейського Союзу з вдосконалення роботи слідчо-оперативних груп на місті скоєння злочину.

Ситуації