Новини Львова (cтор. 5614)

16:16 8 листопада 2016 р.

У парку «Знесіння» розпочали незаконне будівництво

За інформацією громадських активістів та керівництва парку «Знесіння», сьогодні на вулиці Довбуша, 15 розпочались будівельні роботи. Однак, як повідомляють у міській Інспекції ДАБК, жодних дозволів на початок будівельних робіт не видавали.

Ситуації

15:07 8 листопада 2016 р.

На Львівщині перекроїли три райони

Сьогодні, 8 листопада, Львівська обласна рада схвалила зміни до проекту Перспективного плану спроможних територіальних громад Стрийського, Сколівського та Пустомитівського районів. Представляв документи перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський.

Політика

15:03 8 листопада 2016 р.

Львівська облрада шукає бійців-добровольців

Перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин під час сесійного засідання поінформувала присутнім про те, що створено комісію з визнання бійців-добровольців АТО. Уже цього четверга, 10 листопада, о 15.00 в каб 307 відбудеться перше засідання цієї комісії.

Політика

14:58 8 листопада 2016 р.

У Пустомитівському районі утворили 6 тергромад

Сьогодні, 8 листопада, під час пленарного засідання депутати Львівської обласної ради підтримали проект Перспективного плану в частині Пустомитівського району. «За» проголосувало 65 депутатів.

Політика

12:15 8 листопада 2016 р.

Поліція розпочала на Львівщині «заходи для стабілізації криміногенної ситуації»

Правоохоронці просять максимально сприяти їм у їх роботі й повідомляти про факти вчинення злочинів, особливо – щодо нелегального зберігання зброї, боєприпасів вибухівки та наркотиків.

Кримінал