Новини Львова (cтор. 5612)

Фото для новини

17:45 17 листопада 2016 р.

20 листопада у Львові відкриють пам’ятник Антоничу

У неділю, 20 листопада, о 13:30 біля цирку на вулиці Городоцькій відбудеться церемонія відкриття пам’ятника українському поетові, прозаїку, перекладачеві, літературознавцю Богдану-Ігорю Антоничу.

Культура

Фото для новини

17:30 17 листопада 2016 р.

Садовий відсторонив Гольця від роботи

У зв’язку із проведенням слідчих дій, Юрія Гольця відсторонено від виконання посадових обов’язків начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Ситуації

Фото для новини

17:00 17 листопада 2016 р.

У Львові відкрили перший в Україні Дитячий центр здоров’я

В облдержадмінстрації запевнили, що у новому медичному закладі на вулиці Дністерській пацієнтів зможуть фахово проконсультувати, вчасно діагностувати, та ефективно надати допомогу сім’ям з дітьми та підлітками із порушеннями розвитку та психологічними проблемами.

Медицина

16:28 17 листопада 2016 р.

Міністр внутрішніх справ оголосив конкурс на посаду голови Нацполіції

Арсен Аваков створив консультативну комісію, до якої буде запрошено фахових експертів з міжнародного корпусу наших стратегічних партнерів – США, Канади, Консультативної місії ЄС в Україні (EUAM) та авторитетних експертів від української громадськості.

Ситуації

16:05 17 листопада 2016 р.

У Держприкордонслужбі відреагували на вимоги скасувати режим «транзит»

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України пояснили: «Спрощений порядок митного контролю транспортних засобів особистого користування, що ввозяться в режимі транзиту без вивезення транспортних засобів за межі митної території України, суперечить вимогам чинного законодавства».

Кримінал

16:04 17 листопада 2016 р.

Молодим і освіченим українцям Ленін не потрібен навіть у гіпсі

41% опитаних соціологічною групою «Рейтинг» у листопаді підтримують ініціативу демонтажу всіх пам’ятників Леніну в Україні. Водночас майже половина респондентів (48%) – проти цієї ініціативи, 11% – не визначились.

Політика

15:56 17 листопада 2016 р.

Комуністична ідеологія набридла в Україні не всім

Більшість мешканців Заходу (78%), половина жителів Центру, третина мешканців Півдня підтримують заборону комуністичної ідеології, тоді як на Сході таких – 18%. Про це кажуть соціологи груп «Рейтинг».

Політика

Фото для новини

15:30 17 листопада 2016 р.

Юрій Голець розповів про відсотки відкотів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив на своїй сторінці у «Facebook» про відсотки відкотів, які озвучив начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець.

Кримінал