Новини Львова (cтор. 5600)

16:28 17 листопада 2016 р.

Міністр внутрішніх справ оголосив конкурс на посаду голови Нацполіції

Арсен Аваков створив консультативну комісію, до якої буде запрошено фахових експертів з міжнародного корпусу наших стратегічних партнерів – США, Канади, Консультативної місії ЄС в Україні (EUAM) та авторитетних експертів від української громадськості.

Ситуації

16:05 17 листопада 2016 р.

У Держприкордонслужбі відреагували на вимоги скасувати режим «транзит»

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України пояснили: «Спрощений порядок митного контролю транспортних засобів особистого користування, що ввозяться в режимі транзиту без вивезення транспортних засобів за межі митної території України, суперечить вимогам чинного законодавства».

Кримінал

16:04 17 листопада 2016 р.

Молодим і освіченим українцям Ленін не потрібен навіть у гіпсі

41% опитаних соціологічною групою «Рейтинг» у листопаді підтримують ініціативу демонтажу всіх пам’ятників Леніну в Україні. Водночас майже половина респондентів (48%) – проти цієї ініціативи, 11% – не визначились.

Політика

15:56 17 листопада 2016 р.

Комуністична ідеологія набридла в Україні не всім

Більшість мешканців Заходу (78%), половина жителів Центру, третина мешканців Півдня підтримують заборону комуністичної ідеології, тоді як на Сході таких – 18%. Про це кажуть соціологи груп «Рейтинг».

Політика

Фото для новини

15:30 17 листопада 2016 р.

Юрій Голець розповів про відсотки відкотів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив на своїй сторінці у «Facebook» про відсотки відкотів, які озвучив начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець.

Кримінал

Фото для новини

14:55 17 листопада 2016 р.

СБУ перекрила канал міжнародної торгівлі українками

Учасники організованого угруповання під виглядом працевлаштування за кордоном підбирали жінок для високодохідної роботи у розважальних закладах до однієї з країн Близького Сходу.

Кримінал

14:21 17 листопада 2016 р.

Учасники АТО не платитимуть держнотаріусам за додаткові послуги, – львівська юстиція

З листопада цього року учасники АТО, які отримали посвідчення учасника бойових дій чи інваліда війни, а також члени сімей загиблих або зниклих безвісти учасників АТО, не платитимуть за надання додаткових послуг правового характеру, які не пов’язані із вчинюваними нотаріальними діями, та послуги технічного характеру державних нотаріусів.

Кримінал