Новини Львова (cтор. 5309)

19:56 17 березня 2017 р.

Неподалік Львова розпочинають будівництво індустріального парку на 6,5 тисяч робочих місць

Індустріальний парк "Сігма парк Яричів" розпочнуть будувати вже у квітні 2017 року. Розташовуватиметься він за 20 кілометрів від Львова – у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району на ділянці 34 га.

Економіка

Фото для новини

17:20 17 березня 2017 р.

Садовий отримає грант на сміття - 650 тисяч євро

Сьогодні в міській раді відбулось підписання Меморандуму порозуміння між Львівською міською радою та французькою компанією Egis, яка підготує комплексне дослідження та стратегію міста у сфері поводження з відходами.

Економіка

13:54 17 березня 2017 р.

Влада Львова пропонує зупинити ринки, щоб не продукували сміття

Сьогодні відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія розглянула два питання: одне з них стосувалось критичної ситуації із вивезенням ТПВ у місті Львові. Адже станом на зараз вже 28% майданчиків ТПВ є переповнені і ситуація має тенденцію до погіршення.

Ситуації

13:40 17 березня 2017 р.

Ратуша досі не надала жодних офіційних підтверджень сміттєвої блокади - ЛОДА

Львівська обласна державна адміністрація зверталася із запитами (усними й письмовими) до Львівської міської ради з проханням надати докази арешту і блокування великогабаритних транспортних засобів.

Ситуації

Фото для новини

09:45 17 березня 2017 р.

Поліціянти на Львівщині рятують дітей від "груп смерті"

Працівники Яворівського відділу поліції провели з учнями 5-11 класів Завадівської загальноосвітньої школи профілактичну бесіду на теми: «Негативний вплив соціальних мереж на дітей, «групи смерті», які схиляють дітей до суїциду», «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх».

Кримінал