810 строковиків зі Львівщини поповнять лави ЗСУ та інших військових формувань

15:15 17 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «На Львівщині триває призов громадян на строкову військову службу.

Про це поінформували в середу, 17 жовтня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Відтак, до лав Збройних Сил України та інших військових формувань буде призвано 810 юнаків. Зізалучення призовників лідирують Городоцький, Жовківський та Стрийський райони, в аутсайдерах – Старосамбірський та Сколівський райони й Львів, де до військоматів не з’явились понад півсотні призовників. Про це сьогодні, 17 жовтня, повідомив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко».

Олександр Тіщенко зазначив: «За три місяці призову плануємо набрати більше восьми сотень жителів Львівщини віком від 20 до 27-ми років. На сьогоднішній день область спроможна виконати завдання. До навчальних центрів Збройних Сил України уже вирушили три команди. Ситуація з осіннім призовом в районах області виглядає набагато краще, ніж в самому обласному центрі. До тих призовників, які не з'явилися до районних військових комісаріатів у 10-денний термін будуть застосовувати адміністративні заходи».

«Військовослужбовців строкової служби не відправлятимуть до району проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі та на завдання з охорони й оборони важливих стратегічних об’єктів», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів