Сім підприємств хочуть бути перевізниками у Львові

13:45 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Укртрансбезпека» затягує конкурс з визначення перевізників на міських маршрутах у Львові».

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли, що ЛМР «досі не отримала відповідь від київської «Укртрансбезпеки». А «відтак, не може завершити конкурс з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктуру ЛМР Андрій Білий запевнив:«На жаль, конкурс з перевезень не можемо провести до кінця, бо київська «Укртрансбезпека» затримує відповідь. Це не дає можливості фіналізувати конкурс і укласти постійні договори, щоб далі вимагати з перевізників ту якість, яку ми хочемо».

А керівник управління транспорту ЛМР Олег Партика розповів: «Після відкриття конвертів з пропозиціями, ми скерували запити у відповідні інстанції. Досі ми не отримали відповіді з київської Укртрансбезпеки, яка має надати інформацію щодо ліцензіатів, матеріальних баз тощо. Ми будемо укладати з перевізниками тимчасові договори, оскільки ще нема відповіді від Інспекції з Києва. Якщо відповідь буде найближчим часом, ми цей конкурс фіналізуємо до моменту укладання тимчасових договорів».

«На на конкурс на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування у Львові надійшли сім пропозицій. З поданих пропозицій п’ять – від перевізників зі Львова, а дві – з інших міст. Компанія з Рівного вже подавалась на конкурс у 2017 році, і тоді вони судами заблокували проведення конкурсу. А підприємство з Дніпра подається вперше», – поінформували також у ЛМР.

Олег Партика додав: «На попередній конкурс, який місто проводило 2017 року, підприємство «СВ Лайф» вже подавалось. І потім вони позивались до судів. А Дніпро подається перший раз. Маємо інформацію, що на сайті цієї компанії – «Автоекспрес-Днiпро» – зазначено, що вони займаються перевезенням на території країни-агресора — Росії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів