У Львові відбудеться чемпіонат світу з бодібілдингу

14:15 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Львівщина готується приймати чемпіонат світу з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу «WABBA International», на який приїде до 400 атлетів».

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Керівник федерації бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу «WABBA України» Святослав Шеремета зазначив: «Чемпіонат світу – знаменний захід, і ми здобули право проводити такий чемпіонат завдяки досягненням наших спортсменів та високому рівні усіх попередніх змагань. Ми виконали всі умови та вимоги, попри конкуренцію з боку Афін та Барселони. Розглядаємо дві арени, де може відбутися чемпіонат, і ми очікуємо представників із 50 країн-учасників».

«Чемпіонат світу з бодібілдингу відбудеться 14-16 червня 2019 року. На відміну від кубків Європи чи локальних чемпіонатів у Чемпіонаті світу буде категорія «Професіонали», позмагатись в якій приїжджають зірки світового рівня. Окрім того, 18 листопада на Львівщині відбудеться також відкритий чемпіонат України «WABBA 2018», що стане генеральною репетицією перед чемпіонатом світу 2019 року», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

«WABBA» – всесвітня аматорська асоціація бодібілдингу – була створена легендою бодібілдингу, конкурентом Арнольда Шварценеггера, чемпіоном Сержем Нубретом ще в 1975 році після змагань «Містер Олімпія». З того моменту, «WABBA» стала однією з найбільших федерацій бодібілдингу у Світі. «WABBA України» була створена 2009 року й сьогодні провадить свою діяльність по всій країні. Найбільшими здобутками федерації є перше командне місце на найпрестижнішому турнірі «MR. & MS. Universe 2017 року та проведення відкритого чемпіонату Європи «WABBA International»  2018 року у Львові», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів