Головний лікар поліклініки у Львові вимагав від бійця $500 за працевлаштування

13:05 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Працівники управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-центрі управління СБУ у Львівській області, де також розповіли: «Посадовець особисто вимагав від ветерана АТО 500 доларів за працевлаштування медбратом. Оперативники спецслужби задокументували передачу першої частини хабара на банківську картку зловмисника».

«На передачу основної частини неправомірної вигоди у гривневому еквіваленті медик-хабарник прислав свого знайомого-посередника. Посередник передав гроші чиновнику і вони разом направилися до одного з нічних гральних закладів міста «відсвяткувати» оборудку. Там їх і затримали правоохоронці. Цікаво, що щойно отримавши гроші, посадовець намагався одразу програти їх в ігрових автоматах», – поінформували також у прес-центрі управління СБУ.

«Операція зі затримання зловмисників проводилася спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. У межах відкритого кримінального провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішується питання повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу», – повідомили також у в прес-центрі управління СБУ у Львівській області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів