Новини Львова (cтор. 8353)

Фото для новини

22:16 11 листопада 2013 р.

12 листопада Росія запроваджує "каральні сертифікати" для товарів з України

З вівторка російська митниця запроваджує на всьому російсько-українському кордоні нові правила транзиту товарів, які раніше діяли в пунктах пропуску в межах Луганської та Донецької областей. Про це повідомила прес-служба української Державної прикордонної служби.

Економіка

Фото для новини

22:06 11 листопада 2013 р.

Куйбіда вже проголосував за недовіру Салу

Голова НРУ і депутат Львівської обласної ради Василь Куйбіда сьогодні увечері поширив заяву, в якій - публічно і заочно - першим висловив недовіру сьогоднішньому голові обласної державної адміністрації Олегу Салу.

Політика

Фото для новини

21:31 11 листопада 2013 р.

У Польщі атакували Посольство Росії

Представники ультраправих сил, зокрема, побилися з поліцією, заатакували Посольство Росії, а також спалили інсталяцію «Райдуга», що символізувала суспільну толерантність.

Політика

20:24 11 листопада 2013 р.

"Відсіч" і Козак посварилися за Сала (аудіо)

Голови депутатських фракції Львівської обласної ради під час засідання, яке відбулося сьогодні, 11 листопада, визначили, що першим до порядку денного VI пленарного засідання XXVI сесії обласної ради, яка відбудеться 12 листопада, буде внесено питання про висловлення недовіри голові Львівської облдержадміністрації Олегові Салу.

Політика

Фото для новини

16:14 11 листопада 2013 р.

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко повідомив про спробу заарештувати його, – Яценюк

Натомість заступник генпрокурора Анатолій Пришка повідомив, що адвоката наразі допитують у прокуратурі, але «ніхто ніяких процесуальних рішень не приймав і приймати не збирається щодо його затримання або його арешту».

Політика

Фото для новини

15:47 11 листопада 2013 р.

Завтра Устилуг-Зосин тимчасово закриють

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг-Зосин» з 11.00 до 15.00 12 листопада 2013 року у зв’язку з розбудовою пункту пропуску та перенесенням телекомунікаційних систем, планують призупинення оформлення на двох напрямках пасажиро-транспортного потоку, інформує польська сторона.

Ситуації

Фото для новини

15:38 11 листопада 2013 р.

Завтра на сесії Львівської облради першим стоїть питання про недовіру голові Львівської ОДА

Голови депутатських фракції Львівської обласної ради під час засідання, яке відбулося сьогодні, 11 листопада, визначили, що першим до порядку денного VI пленарного засідання XXVI сесії обласної ради буде внесено питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу. Про це інформує прес-служба ЛОР.

Політика